1 adres voor alles

Een combinatie die ú unieke voordelen biedt

Welkom op de gezamenlijke website van Verzinkerij Meerveldhoven, De Run Metaalcoating en Dameco Plating: drie bedrijven van één familie op één locatie, die elkaar perfect aanvullen, met alle voordelen van dien. Uw materiaal kunnen we zo bijvoorbeeld in veel gevallen efficiënter dan andere ‘oppervlaktebehandelaars’ voorzien van alle mogelijke bewerkingen en behandelingen: verzinken (zowel ‘gewoon’ thermisch als centrifugaal, hoge temperatuur en elektrolytisch), schooperen/metalliseren, rvs-beitsen, passiveren, poedercoaten en natlakken. We verzorgen bovendien als enige in de Benelux alles eromheen: halen en brengen (ook naar uw klanten), demonteren, voor- en nabehandelen, assembleren, verpakken en etiketteren. Uiteraard doen we dit zoals het hoort: netjes en voor een schappelijke prijs!

De Run Metaalcoating, Dameco Plating en Verzinkerij Meerveldhoven onder 1 dak

De Run Metaalcoating, Dameco Plating en Verzinkerij Meerveldhoven onder 1 dak

 

Alles op 1 locatie: tijd- en kostenbesparend

Heeft u materiaal dat verschillende behandelingen moet ondergaan, dan is het eens te meer de moeite waard om ons in te schakelen voor de bewerking ervan! Door de nauwe en goede onderlinge samenwerking tussen onze ondernemingen kunnen we uw order op één en dezelfde locatie in één vloeiende beweging, zonder tussenkomst van anderen, efficiënter verwerken. En alles kan, desgewenst, gewoon op één factuur. Zo boekt u tijdwinst én profiteert u ook nog eens van een aantrekkelijke kostenbesparing.

Van 1 exemplaar tot een miljoenenoplage

Of het nu gaat om een paar miljoen boutjes, een honderdtal straatlantaarns, een dozijn lateien of één enkele antieke radiator… Wat u ook wilt laten verzinken, coaten, lakken, passiveren, rvs-beitsen, schooperen of metalliseren, we doen het graag voor u – én we willen het oprecht goed doen: in de afgelopen 70 jaar hebben we met onze bedrijven dan ook voortdurend geïnvesteerd in onze installaties en onze medewerkers. Daardoor beschikken we nu over zowel eersteklas productiefaciliteiten als vakmensen met de kennis en ervaring die nodig zijn om u te kunnen helpen!

U kunt altijd gewoon bij ons binnenlopen

Onze drie familiebedrijven zijn ‘helemaal bij de tijd’. Maar we werken verder eigenlijk gewoon zoals vroeger: met hart voor de zaak en met oog voor het belang van onze klanten. We houden ons nog écht aan onze afspraken, doen niet moeilijk als er eens wat extra’s moet gebeuren en zijn voor trouwe klanten dag en nacht bereikbaar via onze mobiele telefoons.

Een oprecht eerlijk, écht onafhankelijk advies

We willen ons werk goed doen en zijn behoorlijk eigenwijs… Het gebeurt dan ook regelmatig dat we klanten adviseren om iets niet of anders te doen. Bijvoorbeeld wanneer een andere behandeling minder geld kost, het eindresultaat er mooier uitziet of de levensduur van het werkstuk erop vooruit gaat. Hoe dan ook, we overtuigen onze klanten, en u, graag van ons gelijk. Dat doen we –uiteraard- met goede argumenten, sprekende voorbeelden en eventueel met een duurtest. Zo weet u zeker dat u waar voor uw geld krijgt.

Adres

De Run 5118, 5503 LV Veldhoven

Contact
Dameco Plating: 040-2060192
Verzinkerij Meerveldhoven: 040-2536622
De Run Metaalcoating: 040-2553858
Openingstijden

Op werkdagen is ons kantoor geopend van 7.30 tot 17.00 uur

Zaterdagochtend kunt u uw materiaal lossen en laden van 7.30 tot 11.00 uur

Anders…: Lukt het u niet om uw materiaal binnen de bovenstaande tijden te lossen of te laden, bel ons dan even (graag wel een dag van tevoren), zodat we u toch kunnen helpen.

Contactformulier Offerte aanvraagformulier Kijkje nemen? boek een rondleiding

DIRECT naar:
Meerveldhoven
De Run
Dameco

Cookies accepteren

Centrumvoorverduurzamen.nl maakt gebruik van functionele & analytische cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.