16-12-2022: kerstborrel met een bijzonder randje.

Buiten het huldigen van een aantal jubilarissen, het uitreiken van het kerstpakket en natuurlijk het genieten van een hapje en een drankje, kwamen we ook om een andere reden bij elkaar.

 

Zo vertelde Roel Sweegers dat hij per 1 januari 2023 officieel de nieuwe eigenaar is van Verzinkerij Meerveldhoven (meer hierover via de lees verder button hierboven). Dit deed hij via een speciale annoucement-video die op grote schermen getoond werd aan alle collega’s binnen het Centrum voor Verduurzamen. Ook werd Daan nog even in het zonnetje gezet vanwege zijn 25-jarig jubileum als ondernemer. Tot sloten namen we enkele dagen voorafgaand aan de kerstborrel het besluit om er een spontane ‘vrijmbio’ voor klanten en relaties achteraan te plakken. Hieronder een kleine impressie van een geweldige dag.

 

icon
🞫

Wil je niks missen?

Wordt dan nu lid van onze nieuwsbrief!

Adres

De Run 5118, 5503 LV Veldhoven

Contact
Dameco Plating: 040-2060192
Verzinkerij Meerveldhoven: 040-2536622
De Run Metaalcoating: 040-2553858
Openingstijden

Op werkdagen is ons kantoor geopend van 7.30 tot 17.00 uur

Zaterdagochtend kunt u uw materiaal lossen en laden van 7.30 tot 11.00 uur

Anders…: Lukt het u niet om uw materiaal binnen de bovenstaande tijden te lossen of te laden, bel ons dan even (graag wel een dag van tevoren), zodat we u toch kunnen helpen.

Contactformulier Offerte aanvraagformulier Kijkje nemen? boek een rondleiding

DIRECT naar:
Meerveldhoven
De Run
Dameco

Cookies accepteren

Centrumvoorverduurzamen.nl maakt gebruik van functionele & analytische cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.