Actueel

Enthousiast bezoek van basisschool St. Willibrordus

Het Centrum voor Verduurzamen ontvangt regelmatig bezoekers, zoals architecten, projectontwikkelaars, uitvoerders en kunstenaars. Ook scholen zijn bij ons van harte welkom. Groep 7 van basisschool St. Willibrordus uit Riethoven kwam op visite voor een uitgebreide rondleiding door onze productiehallen. Met 30 man en vrouw sterk maakten ze kennis met onze technieken en …. de toeter van de vrachtwagen!

CVV2

Coole robotarmen

CVVVanzelfsprekend gaat veiligheid boven alles. Uitgerust met een oversized helm, veiligheidsbril én veiligheidshesje namen we de kinderen mee in ‘onze wereld van de oppervlaktebehandeling’. Vooral de robotarmen en verzinkbaden maakten grote indruk op hen. Het enthousiasme van de kinderen is terug te zien in de prachtige tekeningen die zij, naar aanleiding van dit bezoek, hebben gemaakt.

Bent u ook geïnteresseerd in een rondleiding bij het Centrum voor Verduurzamen? U kunt zich aanmelden via dit formulier. U bent van harte welkom!

 

Adres

De Run 5118, 5503 LV Veldhoven

Contact
Dameco Plating: 040-2060192
Verzinkerij Meerveldhoven: 040-2536622
De Run Metaalcoating: 040-2553858
Openingstijden

Op werkdagen is ons kantoor geopend van 7.30 tot 17.00 uur

Zaterdagochtend kunt u uw materiaal lossen en laden van 7.30 tot 11.00 uur

Anders…: Lukt het u niet om uw materiaal binnen de bovenstaande tijden te lossen of te laden, bel ons dan even (graag wel een dag van tevoren), zodat we u toch kunnen helpen.

Contactformulier Offerte aanvraagformulier Kijkje nemen? boek een rondleiding

DIRECT naar:
Meerveldhoven
De Run
Dameco

Cookies accepteren

Centrumvoorverduurzamen.nl maakt gebruik van functionele & analytische cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.