Actueel

Poedercoaten tot kunst verheven voor .. kunst!

Centrum voor Verduurzamen werkt al jaren met heel veel plezier nauw samen met Max Lipsey. Een kunstenaar uit Amerika die al geruime tijd is neergestreken in Eindhoven om hier bijzondere en zeker ook functionele kunstobjecten te maken.

www.lipsmax.net

Een greep uit het werk van Max Lipsey

 

Poedercoating als laklaag

De Run Metaalcoating bewerkt de producten van Max. Voor ieder object wordt de gewenste kleur bepaald om vervolgens te behandelen met poedercoating. Hiermee geven we de objecten van Max zonder gebruik van oplos- en verdunningsmiddelen een egale slag- en slijtvaste laklaag.

Alle kleuren alle aantallen

De samenwerking verloopt altijd goed doordat wij kunnen voldoen aan de wensen. Bijvoorbeeld alle RAL-kleuren plus de mogelijkheid voor kleur op maat, zowel mat als glanzend poedercoaten, voor grote als kleine onderwerpen en in een kleine of grote oplage mogelijk. Zelfs 1 stuks doen we graag voor Max.

Meer informatie over Max Lipsey of de producten die wij poedercoaten kunt u vinden op de website www.lipsmax.net.

Adres

De Run 5118, 5503 LV Veldhoven

Contact
Dameco Plating: 040-2060192
Verzinkerij Meerveldhoven: 040-2536622
De Run Metaalcoating: 040-2553858
Openingstijden

Op werkdagen is ons kantoor geopend van 7.30 tot 17.00 uur

Zaterdagochtend kunt u uw materiaal lossen en laden van 7.30 tot 11.00 uur

Anders…: Lukt het u niet om uw materiaal binnen de bovenstaande tijden te lossen of te laden, bel ons dan even (graag wel een dag van tevoren), zodat we u toch kunnen helpen.

Contactformulier Offerte aanvraagformulier Kijkje nemen? boek een rondleiding

DIRECT naar:
Meerveldhoven
De Run
Dameco

Cookies accepteren

Centrumvoorverduurzamen.nl maakt gebruik van functionele & analytische cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.