Actueel

Stadsbruggen Zestienhoven te Rotterdam staan er weer schitterend op

Alle hekken van de Stadsbruggen Zestienhoven te Rotterdam zijn door De Run Metaalcoating en Verzinkerij Meerveldhoven beschermd tegen corrosie en voorzien van een speciale ‘metallic’ eindlaag.

?????????????

Allereerst werden alle metalen brughekken verzinkt. Het resultaat is een beschermende laag die de bruggen langdurig beschermt tegen corrosie. Vervolgens kregen alle hekken een aantal gladde, beschermende laklagen. Om de Stadsbruggen visueel in het oog te laten springen, bracht De Run Metaalcoating op de langskokers en strips een andere kleur aan.

Ten slotte zijn alle brughekken afgelakt met een speciale eindlaag. Aan deze laatste laklaag zijn kleine metaaldeeltjes toegevoegd. Deze ‘metallics’ geven de bruggen een bijzondere glinstering. We zijn trots op dit ‘schitterende’ eindresultaat!

Adres

De Run 5118, 5503 LV Veldhoven

Contact
Dameco Plating: 040-2060192
Verzinkerij Meerveldhoven: 040-2536622
De Run Metaalcoating: 040-2553858
Openingstijden

Op werkdagen is ons kantoor geopend van 7.30 tot 17.00 uur

Zaterdagochtend kunt u uw materiaal lossen en laden van 7.30 tot 11.00 uur

Anders…: Lukt het u niet om uw materiaal binnen de bovenstaande tijden te lossen of te laden, bel ons dan even (graag wel een dag van tevoren), zodat we u toch kunnen helpen.

Contactformulier Offerte aanvraagformulier Kijkje nemen? boek een rondleiding

DIRECT naar:
Meerveldhoven
De Run
Dameco

Cookies accepteren

Centrumvoorverduurzamen.nl maakt gebruik van functionele & analytische cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.