Centrifugaal Thermisch verzinken | Spin galvanizing | Schleuderverzinkung | slingerverzinken | trommelverzinken

UITGELICHT!
Centrifugaal thermisch verzinken is een perfecte en bovenal duurzame oplossing voor het levenslang beschermen van ‘kleine’ stalen onderdelen. Dankzij een speciale verzinkmethode zijn we in staat om producten te voorzien van een gemiddelde zinklaag van 45-85 Mu. Denk aan de volgende producten die wij met deze methode kunnen behandelen: ankerwerk, gootbeugels, bouten, steigerkoppelingen, vulplaten en gietdelen. We kunnen producten zowel op hoge (560 graden) als normale tempratuur (465 graden) thermisch verzinken en centrifugeren. Dankzij het centrifuge proces zijn we in staat direct na het verzinken de overtollige vloeibare zink efficiënt te verwijderen. Hierdoor ontstaat een gelijkmatig oppervlak van zink -in een relatief dunne laag- met een hoge hardheid en een superieure bescherming van het staal (ook alle hoekjes en kantjes).
Met onze 75 jaar ervaring zijn we in staat om naast kleine producten (zoals bouten en ringen) ook grote(re) producten centrifugaal te verzinken tot een afmeting van 800mm. Het grote voordeel hiervan is dat intensief bewerkte producten ook verzinkt kunnen worden waarbij buitenwerks tapdraad, kleiner gaatjes en sleuven open blijven zonder nabewerking!
Afhankelijk van het type product en staalkwaliteit kiezen we voor een mechanische en/of chemische voorbehandeling. Dankzij de mogelijkheid tot stralen zijn lasergesneden producten en wat scherpere randen ook goed te behandelen.
Wil je meer weten? Of kunnen we iets voor je betekenen? Neem gerust contact met ons op!

icon
🞫

Wil je niks missen?

Wordt dan nu lid van onze nieuwsbrief!

Adres

De Run 5118, 5503 LV Veldhoven

Contact
Dameco Plating: 040-2060192
Verzinkerij Meerveldhoven: 040-2536622
De Run Metaalcoating: 040-2553858
Openingstijden

Op werkdagen is ons kantoor geopend van 7.30 tot 17.00 uur

Zaterdagochtend kunt u uw materiaal lossen en laden van 7.30 tot 11.00 uur

Anders…: Lukt het u niet om uw materiaal binnen de bovenstaande tijden te lossen of te laden, bel ons dan even (graag wel een dag van tevoren), zodat we u toch kunnen helpen.

Contactformulier Offerte aanvraagformulier Kijkje nemen? boek een rondleiding

DIRECT naar:
Meerveldhoven
De Run
Dameco

Cookies accepteren

Centrumvoorverduurzamen.nl maakt gebruik van functionele & analytische cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.