Centrum voor Verduurzamen realiseert 1 miljoen KG CO2-reductie in 2023!

Hoewel het slot op het elektriciteitsnet van Brabant vertraging brengt in de plannen van het centrum voor verduurzamen laten de mannen zich niet uit de weg slaan. Het elektriciteitsnet Brabant zit komende 7 tot 10 jaar volledig op slot waardoor verzwaring van aansluitingen onmogelijk is. Met name de onbalans in het elektriciteitsnet is de zorg van de komende jaren. Juist daardoor moet het anders. We hebben daarom nu de switch gemaakt om niet alleen naar de transitie naar elektrificeren te kijken, maar meer de focus te leggen op mogelijkheden in hybride oplossingen. Op deze manier kunnen we als Centrum voor Verduurzamen toch stappen blijven zetten in de transitie en besparingen op de CO2 uitstoot en gelijktijdig ook juist bijdragen aan het verkleinen van het probleem van de regio.

 

Als gastheer voor het initiatief lokaal energienet de Run 1000 probeert het Centrum voor Verduurzamen samen met de grotere industrie in Veldhoven en de Provincie te zoeken naar oplossingen en mogelijkheden. We geloven in de transitie en willen graag laten zien dat het wel kan!

 

Naast de energietransitie ligt voor het Centrum voor Verduurzamen de focus ook op het sterk verbeteren van de uitstraling en werkomgeving voor de medewerkers. Er is nieuwbouw, gebouwen worden gerevitaliseerd, rondom de gebouwen worden groenstroken aangelegd en processen worden geautomatiseerd.

 

Met de huidige investeringen en plannen voor de komende jaren worden enorme stappen gezet en gelden Verzinkerij Meerveldhoven, De Run metaalcoating en Dameco Plating (samen vormen zij het Centrum voor Verduurzamen) )wederom als voorbeeld voor de complete branche.

icon
🞫

Wil je niks missen?

Wordt dan nu lid van onze nieuwsbrief!

Adres

De Run 5118, 5503 LV Veldhoven

Contact
Dameco Plating: 040-2060192
Verzinkerij Meerveldhoven: 040-2536622
De Run Metaalcoating: 040-2553858
Openingstijden

Op werkdagen is ons kantoor geopend van 7.30 tot 17.00 uur

Zaterdagochtend kunt u uw materiaal lossen en laden van 7.30 tot 11.00 uur

Anders…: Lukt het u niet om uw materiaal binnen de bovenstaande tijden te lossen of te laden, bel ons dan even (graag wel een dag van tevoren), zodat we u toch kunnen helpen.

Contactformulier Offerte aanvraagformulier Kijkje nemen? boek een rondleiding

DIRECT naar:
Meerveldhoven
De Run
Dameco

Cookies accepteren

Centrumvoorverduurzamen.nl maakt gebruik van functionele & analytische cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.