Klant uitgelicht – Arel bvba

Arel bvba al 15 jaar klant van het Centrum voor Verduurzamen

Een intensieve samenwerking die zijn oorsprong vindt in een innovatief systeem. In het jaar 2008 nemen Kris en Kristel contact op met De Run Metaalcoating. Op dat moment maakt hun bedrijf een sterke groei door op het gebied van het produceren en lakken van de -zo herkenbare- geel/zwart gestreepte verkeerspalen. De palen werden op dat moment zowel bij Arel bvba zelf als op andere locaties in België voorzien van een natlaksysteem. Zowel als organisatorisch als logistiek gezien niet ideaal. Daarom ging het bedrijf de samenwerking aan met Verzinkerij Meerveldhoven en De Run Metaalcoating. We kozen voor een Duplex systeem van thermisch zink en poedercoating in twee kleuren. Dit deden we met succes en het bleek een resultaat waar de markt naar op zoek was!

 

Arel bvba weet ons niet alleen te vinden voor de in twee kleuren gepoedercoate verkeerspalen. Zo worden bevestigingsmiddelen, beugels en deurtjes van de palen centrifugaal thermisch verzinkt bij Verzinkerij Meerveldhoven. De natlakafdeling van De Run Metaalcoating spuit de polyester besturingskasten en sokkels. De laadpalen worden elektrolytisch verzinkt bij Dameco Plating, om vervolgens gepoedercoat te worden bij De Run Metaalcoating. De Run’ is ook verantwoordelijk voor het glasparelstralen van boombescherming-beugels vervaardigt uit roestvast staal. De stalen palen, steunen en portieken worden dan weer thermisch verzinkt bij Verzinkerij Meerveldhoven. En heeft Peter (de chauffeur van Arel bvba) het te druk, dan verzorgen wij het transport (halen en brengen) van de verschillende orders.

icon
🞫

Wil je niks missen?

Wordt dan nu lid van onze nieuwsbrief!

Adres

De Run 5118, 5503 LV Veldhoven

Contact
Dameco Plating: 040-2060192
Verzinkerij Meerveldhoven: 040-2536622
De Run Metaalcoating: 040-2553858
Openingstijden

Op werkdagen is ons kantoor geopend van 7.30 tot 17.00 uur

Zaterdagochtend kunt u uw materiaal lossen en laden van 7.30 tot 11.00 uur

Anders…: Lukt het u niet om uw materiaal binnen de bovenstaande tijden te lossen of te laden, bel ons dan even (graag wel een dag van tevoren), zodat we u toch kunnen helpen.

Contactformulier Offerte aanvraagformulier Kijkje nemen? boek een rondleiding

DIRECT naar:
Meerveldhoven
De Run
Dameco

Cookies accepteren

Centrumvoorverduurzamen.nl maakt gebruik van functionele & analytische cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.