Maak kennis met. De chauffeurs van onze klanten.

Vandaag: Jan Heesters (62)

Chauffeur bij Theuws Metaal. Jan komt al bij het Centrum voor Verduurzamen sinds 2016!

“De ontvangst tijdens het laden en lossen bij het Centrum voor Verduurzamen is eigenlijk altijd goed. Je wordt hier ontvangen met een lach, goed humeur en de nodige behulpzaamheid. Ik zie dat ook terug in de werksfeer die je hier proeft: wel of geen tijdsdruk iedereen blijft hier altijd vriendelijk en rustig. Voor een chauffeur is dat prettig. Je voelt je welkom en het geeft rust om je werk goed te kunnen doen.” Nog een tip? “Het terrein staat regelmatig nagenoeg vol. Toch zijn er dan ooit chauffeurs die alsnog het terrein proberen op te komen. Logisch, ze hebben niet altijd zicht op de situatie. Het zou goed zijn als de mensen van het Centrum voor Verduurzaam hier iets aan doen en het proberen te voorkomen. Want het is nu uiteindelijk frustrerend voor iedereen.” Waar sluit je dit gesprek mee af Jan? “Een ‘adresje’ waar ik graag over de vloer kom, schrijf dat maar op.”

icon
🞫

Wil je niks missen?

Wordt dan nu lid van onze nieuwsbrief!

Adres

De Run 5118, 5503 LV Veldhoven

Contact
Dameco Plating: 040-2060192
Verzinkerij Meerveldhoven: 040-2536622
De Run Metaalcoating: 040-2553858
Openingstijden

Op werkdagen is ons kantoor geopend van 7.30 tot 17.00 uur

Zaterdagochtend kunt u uw materiaal lossen en laden van 7.30 tot 11.00 uur

Anders…: Lukt het u niet om uw materiaal binnen de bovenstaande tijden te lossen of te laden, bel ons dan even (graag wel een dag van tevoren), zodat we u toch kunnen helpen.

Contactformulier Offerte aanvraagformulier Kijkje nemen? boek een rondleiding

DIRECT naar:
Meerveldhoven
De Run
Dameco

Cookies accepteren

Centrumvoorverduurzamen.nl maakt gebruik van functionele & analytische cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.