Onze nieuwe BE-Combinatie is er speciaal voor jou!

Bij het Centrum voor Verduurzamen denken we graag mee met onze klanten en maken we het hen zo makkelijk mogelijk. Onze dienstverlening reikt dan ook verder dan enkel de rvs-oppervlakte behandelingen die we in huis hebben.
Onze nieuwe BE-Combinatie (Renault Master trekker / oplegger) is hier een mooi voorbeeld van. Want we hebben ‘m echt speciaal voor jou opgenomen in ons wagenpark. We verzorgen namelijk graag het transport van jouw producten. Met andere woorden: we komen de te bewerken producten bij je ophalen en brengen deze na behandeling ook weer terug. Daarbij werken we met een ‘vaste’ routing, waarbij onze chauffeurs werken met een dynamische planning zodat het jou altijd uitkomt én we effectief en efficiënt te werk kunnen gaan. Want de transportkosten voor een kleine vracht, vallen natuurlijk lager uit wanneer we deze kunnen combineren met een grote vracht. Onder aan de streep gaan we dus samen voor tijd- én kostenbesparing. Ja, onze nieuwe BE-Combinatie daar worden we allemaal blij van. En het oog wil natuurlijk ook wat. Wat vinden jullie ervan?

icon
🞫

Wil je niks missen?

Wordt dan nu lid van onze nieuwsbrief!

Adres

De Run 5118, 5503 LV Veldhoven

Contact
Dameco Plating: 040-2060192
Verzinkerij Meerveldhoven: 040-2536622
De Run Metaalcoating: 040-2553858
Openingstijden

Op werkdagen is ons kantoor geopend van 7.30 tot 17.00 uur

Zaterdagochtend kunt u uw materiaal lossen en laden van 7.30 tot 11.00 uur

Anders…: Lukt het u niet om uw materiaal binnen de bovenstaande tijden te lossen of te laden, bel ons dan even (graag wel een dag van tevoren), zodat we u toch kunnen helpen.

Contactformulier Offerte aanvraagformulier Kijkje nemen? boek een rondleiding

DIRECT naar:
Meerveldhoven
De Run
Dameco

Cookies accepteren

Centrumvoorverduurzamen.nl maakt gebruik van functionele & analytische cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.