Allround poedercoater

HI! WIJ ZIJN HET CENTRUM VOOR VERDUURZAMEN. EN WE HOREN GRAAG WIE JIJ BENT!

Het Centrum voor Verduurzamen bestaat uit Verzinkerij Meerveldhoven, De Run Metaalcoating en Dameco Plating. Dit betekent dat duurzaam denken en handelen op het gebied van oppervlaktebehandelingen vandaag de dag leiden tot ongekende én eindeloze (specialistische) mogelijkheden vanuit één locatie in Veldhoven. Als allround poedercoater ga jij aan de slag bij De Run Metaalcoating.

Ons streven …

We willen dat jij fluitend naar je werk komt én naar huis gaat. Want dan weten we allebei dat het goed zit. Yes, één ding staat vast: bij het Centrum voor Verduurzamen word je gezien. Dat zie je. Dit doen we door oprecht in elkaar te investeren als fundament onder wederzijds respect en loyaliteit. In de praktijk betekent dit dat we vragen hoe het met je gaat, vóór dat we over het werk in gesprek gaan. Kleine dingen, maar wat ons betreft enorm belangrijk! Wij zijn enthousiast. En jij? Werp dan een blik op onderstaande vacature én laat het ons weten als je ook enthousiast bent!

DE VACATURE

Een functie in fulltime dienstverband (40 uur). Je gaat aan de slag als allround poedercoater. Daarbij werk je vaak samen in ‘koppeltjes’ met een andere collega. Jullie zijn dan samen verantwoordelijk voor het kwalitatief hoogwaardig stralen, natlakken en coaten van producten. Binnen De Run Metaalcoating bewerken we een grote diversiteit aan producten. Vaak moet je daarom ‘op zoek’ naar de meest optimale werkmethode. Dat vraagt om de nodige creativiteit en inlevingsvermogen. Belangrijk om te vermelden: we werken in twee diensten, waarbij je zo allround mogelijk wordt ingezet. Overigens doen we dit altijd in goed overleg met jou. Het allround uitvoeren van werkzaamheden moet je namelijk zelf ook interessant vinden.

 

Als poedercoater bij De Run Metaalcoating word je continu uitgedaagd om jouw vakmanschap te laten zien. Je werk is afwisselend: je controleert producten voor het spuiten, indien nodig maak je ze ‘gereed’ voor het spuiten, je bedient de installatie en bewerkt het product volgens klantspecificatie. Ook draag je zorg voor het beladen van de ovens en verzorg je de visuele inspectie nadat bewerkte producten uit de oven komen.

 

DIT ZIEN WE GRAAG

DIT HEBBEN WE TE BIEDEN

Solliciteren?

Dat kan gewoon via een ‘appke’ (WhatsApp dus). Maar ook door het invullen van het formulier op onze website. Je naam en e-mailadres zijn verplicht, maar dit geldt niet voor het uploaden van een cv of motivatie. Stuur ons wat je hebt of denkt dat nodig is. En als je nu denkt, ik loop liever gewoon even binnen … ook prima! Tot snel!

Via Whatsapp kan ook! Klik hier