Productiemedewerker

HI! WIJ ZIJN HET CENTRUM VOOR VERDUURZAMEN. EN WE HOREN GRAAG WIE JIJ BENT!

Het Centrum voor Verduurzamen bestaat uit Verzinkerij Meerveldhoven, De Run Metaalcoating en Dameco Plating. Dit betekent dat duurzaam denken en handelen op het gebied van oppervlaktebehandelingen vandaag de dag leiden tot ongekende én eindeloze (specialistische) mogelijkheden vanuit één locatie in Veldhoven. Als zaterdagmedewerker ga jij aan de slag voor alle bedrijven ‘binnen het centrum’.

ONS STREVEN…

We willen dat jij fluitend naar je werk komt én naar huis gaat. Want dan weten we allebei dat het goed zit. Yes, één ding staat vast: bij het Centrum voor Verduurzamen word je gezien. Dat zie je. Dit doen we door oprecht in elkaar te investeren als fundament onder wederzijds respect en loyaliteit. In de praktijk betekent dit dat we vragen hoe het met je gaat, vóór dat we over het werk in gesprek gaan. Kleine dingen, maar wat ons betreft enorm belangrijk! Wij zijn enthousiast. En jij? Werp dan een blik op onderstaande vacature én laat het ons weten als je ook enthousiast bent!

DE VACATURE

Een functie in fulltime dienstverband (40 uur). Je gaat aan de slag als allround en bovenal zelfstandig productiemedewerker. Dit betekent dat je o.a. verantwoordelijk bent voor het bewaken van de kwaliteit van het geleverde werk. Als de werkzaamheden zijn uitgevoerd controleer jij namelijk het product en beoordeel je of de uitgevoerde werkzaamheden voldoen aan de eisen van de klant en onszelf. Is het antwoord twee keer ‘ja’? Dan geef jij aan het product uitgeleverd mag worden!

 

Daarnaast maak je productielijnen gereed zodat onze coaters en spuiters direct aan de slag kunnen. Als het nodig is blaas je producten vooraf schoon en/of schuur je ‘even snel’ wat puntjes weg aan de oppervlakte.

 

Als de producten behandeld zijn haal jij ze van de lijn en zorg je voor de verpakking. Dit vraag om geduld en precisie, want de pallets moeten zo stabiel mogelijk geladen worden. Daarnaast mogen de bewerkte producten absoluut niet beschadigen tijdens het verpakken en het transport.

DIT ZIEN WE GRAAG

DIT HEBBEN WE TE BIEDEN

Solliciteren?

Dat kan gewoon via een ‘appke’ (WhatsApp dus). Maar ook door het invullen van het formulier op onze website. Je naam en e-mailadres zijn verplicht, maar dit geldt niet voor het uploaden van een cv of motivatie. Stuur ons wat je hebt of denkt dat nodig is. En als je nu denkt, ik loop liever gewoon even binnen … ook prima! Tot snel!

Via Whatsapp kan ook! Klik hier