Heftruck chauffeur

HI! WIJ ZIJN HET CENTRUM VOOR VERDUURZAMEN. EN WE HOREN GRAAG WIE JIJ BENT!

Het Centrum voor Verduurzamen bestaat uit Verzinkerij Meerveldhoven, De Run Metaalcoating en Dameco Plating. Dit betekent dat duurzaam denken en handelen op het gebied van oppervlaktebehandelingen vandaag de dag leiden tot ongekende én eindeloze (specialistische) mogelijkheden vanuit één locatie in Veldhoven. Als heftruck chauffeur ga jij aan de slag bij Verzinkerij Meerveldhoven.

Ons streven …

We willen dat jij fluitend naar je werk komt én naar huis gaat. Want dan weten we allebei dat het goed zit. Yes, één ding staat vast: bij het Centrum voor Verduurzamen word je gezien. Dat zie je. Dit doen we door oprecht in elkaar te investeren als fundament onder wederzijds respect en loyaliteit. In de praktijk betekent dit dat we vragen hoe het met je gaat, vóór dat we over het werk in gesprek gaan. Kleine dingen, maar wat ons betreft enorm belangrijk! Wij zijn enthousiast. En jij? Werp dan een blik op onderstaande vacature én laat het ons weten als je ook enthousiast bent!

DE VACATURE

Je werkt op maandag of vrijdag en eventueel op de zaterdagochtend, waarbij je opleiding allesbehalve leidend is. Wij kunnen je opleiden voor alles wat er nodig is om je werk goed uit te kunnen voeren. En als je ‘meer’ wilt (denk aan het behalen van aanvullende certificaten en bewijzen), dan denken we hier graag in mee.  Je beschikt overigens wél over ervaring als het gaat om het rijden op een heftruck. Wellicht ben je al gepensioneerd of zoek je een baan naast je huidige werk of studie, dan is onze vacature jou op het lijf geschreven. Wat we belangrijk vinden: je raakt niet snel in de stress (ook niet als je de ogen in je rug voelt prikken, omdat erop je gewacht wordt). Daarnaast ben je klantvriendelijk, geduldig en behulpzaam.

 

Een Linde heftruck (3.500 kg) staat op je wachten. Deze heftruck is van alle gemakken voorzien. Denk aan airco, automatisch verstelbaar vorkenbord en een iPad voor realtime inzicht in de planning. Op je heftruck brengen je materiaal op het juiste moment naar de juiste locatie in de productie. Soms heb je het kneiterdruk en op een ander moment is het ‘rustig’. We verwachten dat je dit soort moment aangrijpt om op te ruimen en stuwhout weer netjes terug in de blokken legt. De materialen die jij transporteert zijn erg divers: qua materiaal en formaat. Het is zeker niet zo dat je de hele dag door met een doosje op een pallet door de fabriek rijdt. Vandaar de vraag om enige vorm van ervaring. Zelfstandigheid is overigens gewenst: je werkt zelfstandig en wordt aangestuurd door de afdeling planning. In de praktijk stel je zelf prioriteiten en als je ziet dat een collega wel wat hulp kan gebruiken dan spring jij bij!

 

Belangrijk om te vermelden: er gewerkt in 2 of 3 diensten. Per dienst werken er ca. 15 mensen met verschillende nationaliteiten op de afdelingen. Kortom: een gemêleerd gezelschap!

DIT ZIEN WE GRAAG

DIT HEBBEN WE TE BIEDEN

Solliciteren?

Dat kan gewoon via een ‘appke’ (WhatsApp dus). Maar ook door het invullen van het formulier op onze website. Je naam en e-mailadres zijn verplicht, maar dit geldt niet voor het uploaden van een cv of motivatie. Stuur ons wat je hebt of denkt dat nodig is. En als je nu denkt, ik loop liever gewoon even binnen … ook prima! Tot snel!

Via Whatsapp kan ook! Klik hier