Meewerkend voorman

HI! WIJ ZIJN HET CENTRUM VOOR VERDUURZAMEN. EN WE HOREN GRAAG WIE JIJ BENT!

Het Centrum voor Verduurzamen bestaat uit Verzinkerij Meerveldhoven, De Run Metaalcoating en Dameco Plating. Dit betekent dat duurzaam denken en handelen op het gebied van oppervlaktebehandelingen vandaag de dag leiden tot ongekende én eindeloze (specialistische) mogelijkheden vanuit één locatie in Veldhoven. Als meewerkend voorman ga jij aan de slag bij Verzinkerij Meerveldhoven.

Ons streven …

We willen dat jij fluitend naar je werk komt én naar huis gaat. Want dan weten we allebei dat het goed zit. Yes, één ding staat vast: bij het Centrum voor Verduurzamen word je gezien. Dat zie je. Dit doen we door oprecht in elkaar te investeren als fundament onder wederzijds respect en loyaliteit. In de praktijk betekent dit dat we vragen hoe het met je gaat, vóór dat we over het werk in gesprek gaan. Kleine dingen, maar wat ons betreft enorm belangrijk! Wij zijn enthousiast. En jij? Werp dan een blik op onderstaande vacature én laat het ons weten als je ook enthousiast bent!

DE VACATURE

Een functie in fulltime dienstverband (40 uur). Je gaat aan de slag als meewerkend voorman op de dompel-afdeling van onze verzinkerij. Jij bent het best te omschrijven als: resultaat- en doelgericht en vriendelijk. Je ziet het begeleiden en coachen van collega’s als een uitdaging en iets dat je doet met het grootste plezier. Dat geldt ook voor het werken met verschillende nationaliteiten. Logischerwijs ben je ook uiterst betrouwbaar, is afspraak bij jou ook écht afspraak en zie je ‘goed werk leveren’ als een dagelijkse teamprestatie. Je denkt altijd een stap vooruit en ‘stress’ bestaat niet voor jou: je bent een rustpunt binnen de organisatie. Tot slot beschik je over ervaring met het rijden in heftrucks en het werken met bovenloopkranen.

 

Jij bent de spil tussen de bedrijfsleider, ingangscontroleur en uitgangscontroleur. Je werkt altijd in dagdienst (tot 18.00 uur). Je hebt altijd zicht op de planning en bijbehorende werkzaamheden, dat stelt je in staat om (vroeg)tijdig te kunnen schakelen met de verschillende collega’s om de voorbereiding van hun werkzaamheden af te stemmen op dat wat er komen gaat. Dat bekent bijvoorbeeld: het juiste verpakkingsmateriaal en de juiste instructies voor de verwerking van ieder product. Tevreden klanten dat is waar het om gaat! En als dat een keer niet het geval is, dan los jij het op. Zo nodig breng je daarbij een bezoek aan de klant op locatie en sla je meteen spijkers met koppen. Zo haal je de kou uit de lucht en weet de klant dat het goedkomt.

 

Belangrijk om te vermelden: binnen jouw afdeling wordt er gewerkt in 2 of 3 diensten. Per dienst werken er ca. 15 mensen met verschillende nationaliteiten op de afdelingen. Kortom: een gemêleerd gezelschap!

DIT ZIEN WE GRAAG

DIT HEBBEN WE TE BIEDEN

Solliciteren?

Dat kan gewoon via een ‘appke’ (WhatsApp dus). Maar ook door het invullen van het formulier op onze website. Je naam en e-mailadres zijn verplicht, maar dit geldt niet voor het uploaden van een cv of motivatie. Stuur ons wat je hebt of denkt dat nodig is. En als je nu denkt, ik loop liever gewoon even binnen … ook prima! Tot snel!

Via Whatsapp kan ook! Klik hier