Allround onderhoudsmonteur 

HI! WIJ ZIJN HET CENTRUM VOOR VERDUURZAMEN. EN WE HOREN GRAAG WIE JIJ BENT!

Het Centrum voor Verduurzamen bestaat uit Verzinkerij Meerveldhoven, De Run Metaalcoating en Dameco Plating. Dit betekent dat duurzaam denken en handelen op het gebied van oppervlaktebehandelingen vandaag de dag leiden tot ongekende én eindeloze (specialistische) mogelijkheden vanuit één locatie in Veldhoven. Als allround onderhoudsmonteur ben je werkzaam voor al onze bedrijven!

DE VACATURE

Als allround onderhoudsmonteur ben je bezig met alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden binnen onze productiefaciliteit. Dit maakt je werkzaamheden niet alleen uitdagend, maar ook enorm divers. Bijkomend voordeel: we investeren continu in uitbreiding en optimalisatie van machines en apparatuur. Kortom: bij ons geen houtje-touwtje knutselwerk of pappen en nathouden.

De vacature zegt het al: we zoeken een allrounder. Dit betekent dat je zowel op het gebied van pneumatische techniek, elektrotechniek en werktuigbouwkundige techniek je mannetje staat. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse operatie altijd blijft draaien. Als blijkt dat een storing en/of uitval van een machine niet door jou verholpen kan worden, schakelen we alsnog een externe partij in (vaak gaat het dan om de leverancier van de betreffende machine). Goed om te weten: bij voorkeur ga je bij ons aan de slag in loondienst. Echter is op ZZP-basis ook mogelijk.

DE FUNCTIE

DIT HEBBEN WE TE BIEDEN

Solliciteren?

Richt je sollicitatie aan Jeroen Vullings. Je bereikt hem via: jeroen@dameco.nl
Solliciteren via een ‘appke’ (zie website) kan ook! Dat geldt ook voor het invullen van het formulier op onze website. Je naam en e-mailadres zijn verplicht, maar dit geldt niet voor het uploaden van een cv of motivatie. Stuur ons wat je hebt of denkt dat nodig is. En als je nu denkt, ik loop liever gewoon even binnen … ook prima! Tot snel!

Via Whatsapp kan ook! Klik hier