Succesvolle opening tweede Duplex route!

Duplex: een combinatie van elektrolytisch verzinken en coaten.

De Rooij Waste Systems BV, Arel bvba en Nellen Constructies zijn de eerste bedrijven die optimaal profiteren van de extra oppervlaktebehandelings-mogelijkheden binnen het Centrum voor Verduurzamen.

 

Bij De Run Metaalcoating kunnen we sinds kort ook producten die elektrolytisch verzinkt zijn coaten én natlakken. We doen dit op basis van de Duplex oppervlaktebehandelingstechniek: een product wordt eerst elektrolytisch verzinkt en vervolgens gecoat. Dit is mogelijk door een inventieve samenwerking tussen Dameco Plating en De Run Metaalcoating. Een ultiem voorbeeld van onze belofte richting de markt: de specialiteit van 1 en de kracht van 3 (in dit geval 2).

 

Enkele voordelen van de Duplex oppervlaktebehandelingstechniek:

 

  • Thermisch en elektrolytisch verzinkt staal geeft in combinatie met een coatingsysteem een uiterst duurzame bescherming aan het product
  • De techniek biedt bescherming tegen extreme belasting (denk aan verschillen in temperatuur en weersinvloeden). Een groot voordeel voor bijvoorbeeld lantaarnpalen en hekwerken
  • Met de techniek krijgt het product altijd de gewenste uitstraling mee (high end óf juist een wat laagwaardiger karakter)

 

Bepaalde producten hebben een complexe samenstelling, high end design of juist een laagwaardiger karakter. De combinatie van thermisch verzinken en coaten is dan juist ‘te goed’. Een elektrolytische zinklaag in combinatie met een coatingsysteem is in deze gevallen een meer dan goed alternatief. De behandeling laat zich in dit geval kenmerken door een proces zonder warmte-inbreng, extreem dunne zinklaag en een goede coating. Denk bij producten en de toepassing aan inworphuisjes voor afvalcontainers en glasbakken, laadpalen, en lampsteunen.

icon
🞫

Wil je niks missen?

Wordt dan nu lid van onze nieuwsbrief!

Adres

De Run 5118, 5503 LV Veldhoven

Contact
Dameco Plating: 040-2060192
Verzinkerij Meerveldhoven: 040-2536622
De Run Metaalcoating: 040-2553858
Openingstijden

Op werkdagen is ons kantoor geopend van 7.30 tot 17.00 uur

Zaterdagochtend kunt u uw materiaal lossen en laden van 7.30 tot 11.00 uur

Anders…: Lukt het u niet om uw materiaal binnen de bovenstaande tijden te lossen of te laden, bel ons dan even (graag wel een dag van tevoren), zodat we u toch kunnen helpen.

Contactformulier Offerte aanvraagformulier Kijkje nemen? boek een rondleiding

DIRECT naar:
Meerveldhoven
De Run
Dameco

Cookies accepteren

Centrumvoorverduurzamen.nl maakt gebruik van functionele & analytische cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.