Uitbreiding Dameco Plating B.V.

Vanwege ruimtegebrek én omdat we continu investeren in de toekomst van het Centrum voor Verduurzamen, breiden we de productiefaciliteit van Dameco Plating B.V. uit. De uitbreiding gaat perfect samen met een aantal andere zaken die al een tijdje op onze wensenlijst stonden (o.a. op het gebied van revitalisering). Wat we allemaal aanpakken?

 

We creëren meer ruimte voor het beitsen van aluminium en rvs op een compleet nieuwe geautomatiseerde productielijn. Een flinke investering waarmee we inspelen op de klantvraag en de toekomstbestendigheid van ons bedrijf.

 

De productiefaciliteit wordt uitgerust met klimaatbeheersing, zo creëren we een optimaal werkklimaat voor de verschillende processen, máár bovenal voor onze mensen. Met het klimaatsysteem (koelen en verwarmen) zetten we ook in op het verder verduurzamen van ons bedrijfspand. Daarnaast gaan we de SUBLIMOTION-process® werkzaamheden uitbreiden met een gerobotiseerde arm. De productielijn wordt op deze manier uitermate geschikt voor kleine seriematige producten, met name bestemd voor de voeding-, farmaceutische en halfgeleiderindustrie. Ook kunnen we enkelstuks volledig automatisch sublimeren! Om de productielijn een vliegende start te geven zijn we op zoek naar seriematige producten die in het bijzonder geschikt zijn voor robotisering. Dus kom maar op met die orders!

 

Wil je meer weten? Of kunnen we iets voor je betekenen? Neem gerust contact met ons op!

icon
🞫

Wil je niks missen?

Wordt dan nu lid van onze nieuwsbrief!

Adres

De Run 5118, 5503 LV Veldhoven

Contact
Dameco Plating: 040-2060192
Verzinkerij Meerveldhoven: 040-2536622
De Run Metaalcoating: 040-2553858
Openingstijden

Op werkdagen is ons kantoor geopend van 7.30 tot 17.00 uur

Zaterdagochtend kunt u uw materiaal lossen en laden van 7.30 tot 11.00 uur

Anders…: Lukt het u niet om uw materiaal binnen de bovenstaande tijden te lossen of te laden, bel ons dan even (graag wel een dag van tevoren), zodat we u toch kunnen helpen.

Contactformulier Offerte aanvraagformulier Kijkje nemen? boek een rondleiding

DIRECT naar:
Meerveldhoven
De Run
Dameco

Cookies accepteren

Centrumvoorverduurzamen.nl maakt gebruik van functionele & analytische cookies die nodig zijn voor de werking van de website. Pagina statistieken worden opgeslagen in Google Analytics. Voor meer informatie zie het privacy statement.